Bli månadsgivare

Skolkyrkan gör ett viktigt arbete. Men för att vi skall kunna bedriva den verksamhet vi har, så behöver vi ekonomiska medel. Till största del kommer finansieringen från församlingarna i Örnsköldsvik, men vi skulle vilja ta skolkyrkan framåt och göra mer saker för den här stadens ungdomar. Och därför vill vi erbjuda möjligheten för dig att bli månadsgivare till skolkyrkan. Det kommer inte att vara något som vi drar varje månad från ditt konto eller så, men vi skulle vara jättetacksamma om du ville ställa upp och ge en slant till skolkyrkan varje månad.

Här är en video som jag gjorde till de församlingar som stöttar skolkyrkan, med en liten kallelse till månadsgivare på slutet. Tack för din gåva.

Mvh. Pontus Perstrand – Skolkyrkoledare

Bankgironummer: 580-1014